top of page

Reacties & foto's

ISR_Rlogo.png
koppe.jpg

Iris Koppe

auteur

Met veel plezier volgde ik de Russische lessen bij Natalia. Wat ik erg bijzonder vind aan haar is dat zij - als native speaker uit Rusland - ook ontzettend veel kennis heeft van de Nederlandse taal. Eerder al volgde ik lessen bij Russen die minder bekend waren met het Nederlands en bepaalde grammatica regels maar moeilijk konden uitleggen. Natalia kan door haar vrijwel perfecte beheersing van het Nederlands goed zien en aanvoelen waar voor Nederlanders de valkuilen in het Russisch zitten. Zo ga je sneller vooruit. Verder is ze geduldig en enthousiasmerend. Ze daagt je uit om zo snel mogelijk echt in het Russisch te praten. 

christopher.jpg

Christopher Pugmire

Fotograaf

Ik heb inmiddels twee jaar bij Natalia gestudeerd en in die tijd is mijn Russisch flink verbeterd. Zelfs met maar één les per week!
Natalia is doortastend en oplettend, maar weet toch een ontspannen sfeer in haar lessen te creeëren. Ook is ze erg flexibel met haar agenda, wat erg handig is voor cursisten die, net als ik, een wat gecompliceerde planning hebben.
Ze heeft regelmatig meetups en culturele uitjes organiseerd voor haar cursisten, zodat deze elkaar beter kunnen leren kennen.
Natalia geeft met veel enthousiasme les, en als jij als cursist dat enthousiasme deelt zal ze zich volledig voor je inzetten om je kennis van de Russische taal & cultuur te verbeteren! 

liesbeth.jpg

Liesbeth ten Houten

Uitgever

Russisch leren lezen, begrijpen, spreken... en ook plezier hebben!
Elke week kunnen we elkaar een verhaaltje vertellen in het Russisch, dankzij onze docent Natalia.
En daarom durfde ik in Rusland zelf ook af en toe in het Russisch te praten. En ik werd begrepen! 

Ik Spreek Russisch op tv

Het SBS6 programma Holland van Boven maakte in 2019 onderstaande impressie, nog op de vorige locatie.

Een fotoimpressie uit 2023 van een les op de nieuwe locatie op de Herengracht. Fotografie Liesbeth Dingemans

bottom of page